Παρουσίαση του "Δικτύου Τροφίμων & Ποτών Ν. Καρδίτσας" στο "Μένουμε Ελλάδα"

 Προσκεκλημένοι της εκπομπής «Μένουμε Ελλάδα» ήταν την Παρασκευή 17 Απριλίου, το Δίκτυο Τροφίμων & Ποτών Ν. Καρδίτσας.

Στην εκπομπή, την οποία παρουσιάζουν η Ρένια Τσιτσιμπίκου και ο Πέτρος Κουμπλής και η οποία μεταδίδεται «ζωντανά», παρουσιάστηκαν οι δραστηριότητες του Δικτύου καθώς και τοπικά προϊόντα των επιχειρήσεων μελών του Δικτύου,

Για ένα τέταρτο περίπου μίλησαν για τα πολλά και πεντανόστιμα τοπικά προϊόντα των επιχειρήσεων του Δικτύου, δείγματα των οποίων είχαν μεταφέρει στο στούντιο.

Οι δύο παρουσιαστές έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την περιοχή μας, τονίζοντας ότι είναι πολύ όμορφη και ότι διαθέτει πολλά γευστικά προϊόντα, ειδικά η κυρία Ρένια Τσιτσιμπίκου έχοντας την καταγωγής απο την Καρύτσα ενθουσιάστηκε απο τα λουκούμια, το τσίπουρο, την γαλατόπιτα και γενικά με όλα τα προιόντα των επιχειρήσεων.

Στην εκπομπή έλλαβαν μέρος και παρουσίασαν τα προιόντα τους οι:

Ο πρόεδρος του Δικτύου κος Γεώργιος Διδάγγελος, Διαχειριστής της ΧΟΙΡΟΠΑΛ ΕΠΕ, με το πεντανόστιμο ψητό γουρουνόπουλο.

Ο αντιπρόεδρος του Δικτύου κος Λευτέρης Τσιανάβας, Αντιπρόεδρος της Β. ΤΣΙΑΝΑΒΑΣ ΑΒΕΕ με ψητά λουκάνικα, μεγάλη ποικιλία αλλαντικών και το βραβευμένο Σαλάμι αέρος “Διά ελιάς και αέρος”

Ο γενικός γραμματέας του Δικτύου κος Κωνσταντίνος Ντούλιας, ιδιοκτήτης της ΜΕΛΙΣΣΟΚΙΜΙΚΗ ΕΛΛΑΣ, με προιόντα μελιού και κεριού μέλισσας καθώς και με το βραβευμένο Υποβρύχιο με Μέλι

Ο ταμίας του Δικτύου κος Θωμάς Πλιάσας, υπεύθυνος της ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΙΚΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΠΛΙΑΣΣΑΣ, με μεγάλη ποικιλια απο βραβευμένα καραγκούνικα λουκάνικα και χειροποίητο χοιρινό σουβλάκι

Η εκπρόσωπος τύπου & δημοσίων σχέσεων του Δικτύου κα Αλεξάνδρα Ραχμάνη, ιδιοκτήτρια της ΗΛΙΟΓΕΝΝΗΜΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΜΑΤΑΣ, με χυμο τοματας, κετσαπ, παστα πιπεριάς κ.α.

Το μέλος του Δικτύου Λαγός Ηλίας, υπεύθυνος της Εργαστήριο Παραδοσιακών Λουκουμιών ΛΑΓΟΣ, με λουκούμια με γεύση τριαντάφυλο, περγαμόντο, μουστολούκουμα και υποβρύχιο βανίλια.

Ο σύμβουλος επιχειρήσεων του Επιμελητηρίου Καρδίτσας και του Δικτύου κος Μανώλης Μαυρογιάννης, ο οποιος συγκέντρωσε προιόντα απο τις παρακάτω επιχειρήσεις του Δικτύου

1. ΖΥΓΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΖΥΜΗΣ ΗΛΙΟΖΥΜΟ

2.ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ – ΚΟΙΘΑ ΟΕ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ

3. ΜΠΟΛΤΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ ΤΑ ΑΓΡΑΦΑ

4. ΑΦΟΙ ΚΙΣΣΑ ΟΕ ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟ

5. 3π ΚΑΛΙΑΦΑΣ – ΠΟΥΡΔΑΛΑΣ ΟΕ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΣΑΛΑΤΙΚΩΝ - DELICATESEN

6. ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΟΣΠΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

7. ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΗ – ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΦΙΛΙΑΣ Α.Ε.

8. ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝ/ΜΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΜΠΕΛΟΟΙΝΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ “ΔΙΟΝΥΣΟΣ Α.Σ.”

Προιόντα, τα οποία δεν ήταν δυνατόν να παρουσιαστούν όπως έπρεπε κατα την διάρκεια της εκπομπής και για αυτό τον λόγο συμφωνήθηκε με τους υπεύθυνους της εκπομπής να τους δωθεί αποκλειστικός χρόνος σε επόμενες εκπομπές για να παρουσιάσει κάθε μία αποκλειστικά τα προιόντας της γιατί μήν Ξεχνάμε ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ και ΕΠΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΡΔΙΤΣΑ.

Με την λήξη της εκπομπής στήθηκε ένα μικρό πανηγύρι απο τους παρουσιαστές, τεχνικούς, μουσικούς και επισκέπτες όπου όλοι μαζί απόλαυσαν τα τοπικά προιόντα της Καρδίτσας.